Blog

Přátelství na celý život?! ....sen každeho

21.08.2012 22:13

Schválně ráda bych věděla kolik z vás už nejaký ten " kamarád/ka" zradil....myslím že ohlasu by bylo hodne! .. v mém příbehu ale nejde o zradu spíš o ochabnuti přátelstvi a odcizeni se ....Mela sem opravdu moc dobrou kamarádku ( snad jeste mam,jestli se tomu dá jeste tak rikat) no nicmene ,poznali sme se ve skole chodili sme spolu do tridy .... zname se tak 7 let možná i vice....byli sme nerozlučny kamarádky ...jako sestry už od treti tridy sme byli nejleší kamaradky.....ve škole sme byli porád spolu ale nejen tam....dá se řict že sme spolu travili skoro všechen cas,pak ale přišel zvrat ....kamoška se rozhodla prestoupit na jinou školu to nám bylo asi tak 12/13 ....no a od te doby už to neni to co to byvalo.....ze začatku sem se to snažili udržovat a vidali sme se pomerne i casto , dá se řict....ale už uplynuly tak 3 roky....a ikdyz obe dve mame porad snahu ....tak se už skoro nevidime....každa sme si nasli novy pratele...a nase pratelstv pomalu mizi....ani nevite jak to cloveka zaboli....přijit o takoveho pritele....vsadila sem se ale že nejsem jedina komu se neco podobneho stalo...když tak  mi sve pribehy mužete  treba posilat na email....Každy tyden sem jeden vložim ...;)

Začátek střední školy aneb nová etapa života ...

21.08.2012 21:53

Tákže prázdniny se pomalu ale jiste blíží ke konci, vlastně už jen tak 2 týdny a je to tu !! Začátek školy !....Pro ty co jsou ještě na ZŠ neni co řešit...po prazdninach se vrátí zpět do své straré třídy,ale pro ty které čeká Sš...to už taková  hračka neni. Určite ste si aspoň jednou za prazdniny řekli " co když tam nezapadnu"  .....já měla fakt děsný strach , že tam budu vyřazena z kolektivu nebo tak něco....protože nejsem typ člověka který by se někomu vtiral za každou cenu.....Každopádně sem si dala sraz s pár holkama (bud. spolužačkama) a s jednou sem si padla do oka a je to úleva vědět, že tam budete aspoň někoho znát .... myslím že je dobré si najit někoho ještě před nástupem do školy, někoho ským si budeš vykládat o přestavkách, než se spřátelíš s ostatnimi spolužáky .......... neni čeho se obávat nová skola- nové zkušenosti.....máš šanci začít nový život a ta je ojedinělá . Já osobně se na to nesmirně tešim....jistě mám trochu strach ale zarovej se nemužu dočkat nových lidi atd....Berte to pozitivne ;)

Láska na celý život nebo úlet na tyden ?! :P...

31.07.2012 22:05

No, v dnešní době je láska brána trošku jinak než dřive...např. moje babička mi vypravý jaké to bývalo ,když se někdo do někoho zamiloval  ,bývalo  to vždy upřimné a pravé...s mým dědečkem už jsou snad odjakživa ! Já osobně moc dlouhých vztahů neměla, ale podle mého názoru je to mladím...Přiznejme to, každy si rekne že si chce jen uživat ...a pravá láska přijde až někdy za čas ! Jenže úlety jsou děsne přeceňovány, každy si myslí jaký to je super a nezavazný ...ale člověku časem začne chybět pocit že ho někdo miluje . ..... ví te ?!  mužete mit vztahů kolik chcete ale pokud v tom neni upřimná láska, je to na nic!!...Má kamarádka chodila snad s tuctem kluku, ale mezi nimi se nasli jen tak 2 co ji uprimne milovali...je to jako hledat jehlu v kupce sena :D Tákže, jestli patřis k holkam ,co  chcou  poznat kluka na delší vztah ..tak ho rozhodne nehledej po klubech,barech a různych akcich!  Tám kluka na vztah rozhodně nenajdeš... Vyber si radši např. obchodak, kavarnu, centrum města ....dokonce i čekani na bus na zastávce je přiležitost k seznameni....Stači jen otevřit oči a nebát se navázat kontakt..;) uvidiš! I  z nevinneho očniho kontaktu , se muže  vyklubat i celkem važnej vztah....jooo ! Tomu se řika osud .....noo ale zpátky k tématu...zamyslete se jaké jsou vaše priority ...kolik z vás jsou na úlety a kolik na vztahy....áž budete mit jasno ...tak se podle toho zařidte a vykročte lásce na proti ;) Přeji úspěch !

Užívej si života ! Páč druhý už mít nebudeš :P

31.07.2012 21:31

Každý člověk by si měl uvědomit že život je dar . Tákže  bychom si ho  měly taky patřičně vážit .Chci tim řict že je důležité aby sme ho každý prožili po svém , neměli by nam do něj "kecat " ostatní. Myslím že pro dostatečně sebevědomé lidi, je tohle samozřejmé, ale pro ty kterým sebevědomí chybí je to težši...Veř te mi, vím co řikam...ještě tak před rokem, bych nikdy neveřila tomu co se v mém živote momentalne odehravá...nikdy bych neřekla že budu někdy tim čim jsem teď a to je právě ono, změna je život a tohohle hesla se držte!   Nechci aby to vyznělo nějak špatně...ale pochop te, chci  se vám svěřit se svým přiběhem jak se z male stydlive holčičky stala sebevědomá holka co se neboji komunikovat, ále to povim jindy...je to na delší povidani...:D každopádně se nebojte projevovat . V každem z nás je neco skvělého ...jen je potřeba to najit! ...Neé vždycky je to ale snadne...mnohdy je to dost obtižné....záleži to na přistupu ..Tákže holky ! objevte to své SUPER  jádro a nechte ho zazářit , uvidite že až se to podaři tak bude vše jinak ...Lidé vás budou brát jinak ...stači si jen začit věrit...Uvědom te si že každý má nějakou chybku ....nikdo neni horši nebo lepši...lide jsou si rovnoceni...pokud nebudeš sama veřit tomu že si krasna a užásná , tak tomu neuveri ani tvé okoli! ...Tákže :  ŽÍJ SVŮJ ŽIVOT A NEDOVOL NĚKOMU HO PROŽIVAT ZA TEBE! ;))

Summer bláznovství! Aneb "ve zdravem tělě zdravý duch"

28.07.2012 16:06

Podle mého nezáleží tolik na vzhedu jako na duši ,  jenže v dnešní době tomuhle málokdo věří .Proto sem se rozhodla že dopomužu těm kteří nečekali ve fronte na krásu :D Tákže , je tu léto a káždá z nás touži po krásné postavě (někdo pro svůj vlastni dobrý  pocit , někdo hold pro veřejné mínění a názory ostatnich)  jásně každá z nás miluje když se za ni nejaky pekny kluk otoči , ale táke to neni vše ! ;) noo zpátky k tématu .....Chcete mít teda tu zmiňovanou božskou postavu?...stačí jen zamakat sami na sobě a uvidite že s trochou odhodlani a pevné vůle to pujde jako po másle . Začni zdravou stravou, neřikam že by si nutně musela držet dietu na tohle ja moc nedám, ále zkus jíst zdravé neomezuj se v jídle jen ty tučné a sladké věci nahrad třeba ovocem , cerealiemi nebo zeleninou, samozřejme by sis mela vybrat vhodnou dobu kdy jiš, např. by si mela mit posledni jídlo , max. 2 hodiny pred zalehnutim do postele ;) ... nezapomen snidát  a pravidelne jist, pokud si holka s chuti k jidlu neni to nic spatneho..proste jes kolik chceš ale zdrave ;)  noo  ale jen zdravou stravou božske postavy nedosahneš , potřebujes pohyb..nejlépe nějakou zatežovou aktivitu ..jako je beh,jizda na kole.. jakykoliv druh tance , nebo plavani..je toho opravdu hodne! stači si jen vybrat ...take posilovani je duležité ;)  nezapomen vždy posilovat až po nejake aktivite protože jinak by to nemelo ten spravny učinek ..... zamysli se ale nad tim jestli hubnout opravdu potrebujes..nekdy stači jen poradna dávka sebevědomi a všechny obavy o postave atd . jsou fuč .....ale každopádně plati heslo "VE ZDRAVEM TELE ZDRAVÝ DUCH"